IFISC Poster Week 2021

19 de març de 2021

La  IFISC Poster Party és una activitat anual en la qual els estudiants de doctorat i els investigadors postdoctorals de l'IFISC presenten les seves recerques en forma de pòster. En un ambient distès, es pot conèixer de primera mà en què estan treballant els joves investigadors de l'IFISC.

Enguany, a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de Covid-19, la Poster Party canvia el seu format. Durant tota una setmana (fins al 26 de març), els pòsters dels participants estaran penjats en els passadissos de l'IFISC com sempre, però s'afegeix una modalitat en línia: els pòsters es podran veure també a través d'aquesta pàgina. Per a substituir les explicacions dels mateixos autors, cadascun d'ells ha preparat un breu vídeo en el qual s'explica el seu treball i les conclusions de l'estudi. Les preguntes als autors podran fer-se personalment en els seus despatxos/escriptoris o per correu electrònic.

La votació del millor pòster de cada categoria es realitzarà a través d'un formulari en línia que romandrà obert fins al 26 de març al migdia. Aquest mateix dia, a l'hora habitual dels seminaris (14.30), s'anunciaran els guanyadors en la cerimònia final.


IFISC Poster Party 2021


 poster party 21 news


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord