IFISC Poster Party 2022

22 de març de 2022

La  IFISC Poster Party és una activitat anual en la qual els estudiants de doctorat i els investigadors postdoctorals de l'IFISC presenten les seves recerques en forma de pòster. En un ambient distès, es pot conèixer de primera mà en què estan treballant els joves investigadors de l'IFISC.

Enguany, de nou a causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de Covid-19, la Poster Party canvia el seu format. Durant tota una setmana (fins al 25 de març), els pòsters dels participants estaran penjats en els passadissos de l'IFISC com sempre, però s'afegeix una modalitat en línia: els pòsters es podran veure també a través d'aquesta pàgina. Per a substituir les explicacions dels mateixos autors, cadascun d'ells ha preparat un breu vídeo en el qual s'explica el seu treball i les conclusions de l'estudi. Les preguntes als autors podran fer-se personalment en els seus despatxos/escriptoris o per correu electrònic.

La votació del millor pòster de cada categoria es realitzarà a través d'un formulari en línia que romandrà obert fins al 25 de març al migdia. 

IFISC Poster Week 2022

 poster-week-2022


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord