IFISC People: Tobias Galla

2 de juliol de 2019

Ens complau anunciar que el Dr. Tobias Galla s'uneix a l'IFISC com a investigador distingit del CSIC.

El Dr. Tobias Galla va obtenir la seva llicenciatura en la Universitat de Münster(Alemanya) i el seu doctorat en la Universitat d'Oxford (Regne Unit) en 2004. Va treballar com a investigador postdoctoral en el Centre Internacional de Física Teòrica de Trieste (Itàlia) de 2004 a 2007. Des de 2007 ha continuat la seva carrera en la Universitat de Manchester (Regne Unit), primer com RCUKFellow/*Lecturer, després com a Sènior Lecturer, i des de 2016 com Reader en Física Teòrica.

Entre els seus interessos s'inclouen la dinàmica de sistemes complexos desordenats i estocàstics, en particular models basats en individus, amb aplicacions en teoria de jocs evolutius, processament d'informació, aprenentatge i presa de decisions, dinàmica estocàstica de poblacions i biologia matemàtica (sistemes reguladors de gens, resistència antimicrobiana). El seu treball combina enfocaments teòrics de mecànica estadística (equació mestra, integrals de línia, equacions diferencials estocàstiques) i simulacions numèriques.


 IFISC People: Tobias Galla


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord