IFISC People: Pere Mujal, Giulia Ruzzene i Andrea Tabi

13 de octubre de 2020
Tenim el plaer de presentar a la resta de membres de l'IFISC a Pere Mujal, Giulia Ruzzene i Andrea Tabi, tres nous investigadors postdoctorals que s'uneixen a l'institut aquest mes.

El Dr. Pere Mujal va completar el seu doctorat en Física sobre "Interacting ultracold few-boson systems" sota la supervisió del Prof. Artur Polls i el Prof. Bruno Juliá-Díaz a la Universitat de Barcelona en 2019. Més recentment, ha estudiat l'aplicació de tècniques d'aprenentatge supervisat i de transferència-aprenentatge per a interactuar amb els sistemes bosònics en presència de desordre, en col·laboració amb Àlex Martínez Miguel, Artur Polls, Bruno Juliá-Díaz i Sebastiano Pilati. A l'IFISC treballarà com a investigador postdoctoral amb Miguel C. Soriano i Roberta Zambrini en quàntum machine learning utilitzant tècniques de reservoir computing.

La Dra. Giulia Ruzzene és originària d'Itàlia i després de llicenciar-se en Matemàtiques per la Universitat de Udine es va traslladar a Barcelona per a continuar amb un doctorat a la Universitat Pompeu Fabra. Allí va treballar sota la supervisió del Dr. Ralph G. Andrzejak i va realitzar una tesi titulada "Control dels estats quimèrics en les xarxes d'oscil·ladors". A l'IFISC, Giulia treballarà com a investigadora postdoctoral María de Maeztu amb Pere Colet i Damiá Gomila. En particular, treballarà en la modelització de xarxes elèctriques en illes caracteritzades per la presència de fonts d'energia renovables.

La Dra. Andrea Tabi va obtenir un màster en "Sistemes i Biologia quantitativa" en 2016 i un doctorat en ecologia en 2019 en la Universitat de Zuric (Suïssa) sobre la modelització dels efectes ambientals en les xarxes biològiques a diferents escales. Andrea s'incorpora a l'IFISC com a investigadora postdoctoral María de Maeztu coordinada per Tobias Galla i Emilio Hernández-García amb un contracte de 1+1 any. El seu treball se centrarà en el modelatge de xarxes ecològiques, interaccions d'espècies i estabilitat dels ecosistemes.


 ifisc_people_andrea_giulia_pere


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord