IFISC People: Mirko Goldmann, Johann Martínez i Lucas Talandier

3 de novembre de 2020

Ens complau presentar a Mirko Goldmann, Johann Martínez i Lucas Talandier als altres membres de l'IFISC. 

Mirko Goldmann va estudiar un Màster en Física en la Technische Universitaet de Berlín amb una tesi de Màster sobre  deep time delay reservoir computing. S'uneix a l'IFISC com a estudiant de doctorat sota la supervisió de Miguel C. Soriano, Claudio Mirasso i Ingo Fischer en fundamental concepts of neuromorphic photonic computing, dins de la Training Network europea Post-Digital.  

Johann Martínez es va doctorar en Física de Sistemes Complexos en la Universitat Politècnica de Madrid. Després va estar en l'Institut Nacional de la Salut i la Recerca Mèdica (França), on va treballar en dinàmica no lineal dels sistemes biològics i neurociència computacional. Forma part del comitè directiu de la Conferència Llatinoamericana sobre Xarxes Complexes (LANET), és organitzador de la Conferència Brain Networks Satellite @NetSci Conference i és membre del Consell Editorial del Journal of Complex Networks. En l'IFISC, serà part del projecte NouLloguer treballant amb José Javier Ramasco per a entendre millor la influència dels nous models de mercat de lloguer de vacances vs. habitatges residencials.

Lucas Talandier va rebre un Màster en Nanociències de la Universitat Paris-Saclay. S'uneix a l'IFISC per a realitzar un doctorat centrat en la computació fotònica analògica no algorítmica d'alta velocitat amb aplicacions en telecomunicacions i datacom sota la supervisió d'Ingo Fischer i Apostolos Argyris, també dins de la Training Network europea Post-Digital.


 ifisc_people_mirko_johann_lucas


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord