IFISC People: Michael Moskalets

15 de setembre de 2022

Ens complau presentar a Michael Moskalets als altres membres de l’IFISC. 

Moskalets es va graduar en la National Technical University “Kharkiv Polytechnic Institute”, on actualment és investigador principal. 

A l’IFISC treballarà durant els pròxims dos anys en el projecte titulat "Floquet quantum information processing devices" amb els investigadors Sungguen Ryu, Rosa López, Llorenç Serra i David Sánchez. Aquest projecte està dedicat al desenvolupament d'una aproximació teòrica basada en la matriu de dispersió de Floquet per a descriure la generació i propagació de polsos de corrent d'un a pocs electrons en nanoestructures coherents amb la fase, fins i tot superconductores. Aquestes estructures són prometedores per a la pròxima generació de dispositius de processament d'informació quàntica. Aquests estudis tenen grans aplicacions potencials en les tecnologies quàntiques europees (FET-Flagship). Els sistemes considerats (emissors quàntics, conductors quirals) mantindran forta relació amb els experiments actuals


 michael-moskalets


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord