IFISC People: Alejandro Almodóvar, Giovanni Donati, Thomas Louf and María Martínez

13 de novembre de 2019

Ens complau anunciar que altres quatre estudiants de doctorat s'han unit a l'IFISC aquest mes dins del programa d'Unitat d'Excel·lència María de Maeztu per a investigadors predoctorals. El seu treball seguirà els nous objectius estratègics de l'IFISC: l'estudi, l'exploració i el desenvolupament del tractament de la informació en i per sistemes complexos.

En primer lloc, Alejandro Almodóvar treballarà dins de la línia de recerca "processament de la informació en sistemes biològics", supervisat per Cristóbal López i Tobias Galla.

Giovanni Donati s'uneix a l'IFISC com a estudiant de doctorat sota la supervisió de Apostolos Argyris, Claudio Mirasso i Lorenzo Pavesi (Universitat de Trento), dins de la línia de "computació analògica en sistemes fotònics i electrònics inspirada en el cervell ".

Thomas Louf treballarà dins de la línia "processament de la informació en sistemes soci-tècnics", supervisat per José J. Ramasco i David Sánchez.

Finalment, María Martínez s'incorpora a l'IFISC per a realitzar un doctorat sota la supervisió de Pere Colet i Damià Gomila. La seva tesi també contribuirà a la línia de recerca "processament de la informació en sistemes soci-tècnics".

Són els últims quatre dels estudiants predoctorals María de Maeztu seleccionats entre un total de 37 sol·licituds de candidats, procedents de 15 països diferents.


 IFISC People: MdM 2


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord