IFISC People: Luiza Angheluta i Eduardo H. Colombo

7 de juny de 2018

Com a part d’IFISC People, ens complau presentar a Luiza Angheluta i Eduardo H. Colombo.

Luiza és professora associada en el grup de física de la matèria condensada a la Universitat d'Oslo, Noruega. La seva recerca actual se centra en les propietats estadístiques de la turbulència quàntica 2d en condensats de Bose Einstein i el modelatge en mesoescala de la plasticitat cristal·lina. 

A l’IFISC, estarà com investigadora visitant durant 2 mesos treballant amb Emilio Hernández García i Cristóbal López en estadística lagrangiana en turbulència quàntica bidimensional. D'altra banda, un altre dels seus projectes relaciona amb una descripció genèrica a mesoescala de la transició d'agrupament, patrons hexagonals i els seus defectes per a partícules amb interaccions no locals. 

D'altra banda, Eduardo prové del departament de Física de la PUC-Rio, on va obtenir el seu doctorat sobre el "Comportament col·lectiu dels éssers vius sota fluctuacions ambientals espai-temporals" (2018) sota la supervisió de la professora Celia Anteneodo. 

A l’IFISC treballarà com a investigador postdoctoral també amb Cristóbal López i Emilio Hernández-García durant un any. Investigarà temes com la supervivència de la població i la variabilitat genètica. Utilitzant simulacions computacionals i tècniques analítiques per descriure la dinàmica de les entitats vivents, se centrarà a proporcionar informació sobre les conseqüències dels canvis ambientals i el comportament animal en l'estabilitat de l'ecosistema.


 LuziaandEduardo


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord