IFISC People: Hira Ali, Dimitrios Chalkiadakis and Pablo Rosillo

15 de novembre de 2022

Ens complau presentar a Hira Ali, Dimitrios Chalkiadakis i Pablo Rosillo als altres membres de l’IFISC.

Hira Ali va cursar el Màster en Física de Sistemes Complexos de l’IFISC. En l'institut treballarà com a estudiant de doctorat juntament amb Llorenç Serra i Rosa López, en el projecte QuTTNAQMA (Quantum transport and thermodynamics: New Avenues in quantum materials) amb un contracte anual SOIB. El projecte se centra en el transport amb estats topològics del grafè bicapa.

Dimitrios Chalkiadakis és de Grècia, on va estudiar Física en la Universitat de Creta, en Heraklion. Després, també va cursar el màster en Física de Sistemes Complexos de l’IFISC. Els seus principals interessos són els sistemes dinàmics i les seves aplicacions en la neurociència. En l’IFISC realitzarà un doctorat sota la supervisió de Claudio Mirasso i Damià Gomila en aspectes relacionats amb la sincronització anticipada.

Pablo Rosillo va estudiar física a la Universitat de València, realitzant posteriorment el Màster en Física de Sistemes Complexos. A l’IFISC treballarà com a estudiant de doctorat sota la supervisió de David Sánchez i Maxi San-Miguel en temes relacionats amb la competència lingüística amb preferència, tant en “mean-field” com en xarxes complexes de grandària finita. A més, està immers en un projecte de flamenc computacional amb David Sánchez per a estudiar les relacions històriques entre els pals segons els temes tractats en els seus “cantes” clàssics.


 ifisc-people-hira-dimitrios-pablo


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord