IFISC People: Eva Llabrés i Roeland van de Vijsel

8 de setembre de 2020

Ens complau presentar a Eva Llabrés i Roeland van de Vijsel als altres membres de l'IFISC.

Eva Llabrés  va obtenir el seu doctorat en l'Institut de Física Teòrica de la Universitat d'Amsterdam i el seu primer post-doctorat en la Universitat de Paris-Saclay. La seva recerca es troba en la intersecció entre la teoria quàntica de camps i la relativitat general, i les seves publicacions han contribuït a l'àrea de la física teòrica d'alta energia. Recentment, el seu interès s'ha desplaçat cap a la física no lineal i els sistemes complexos i les seves aplicacions a l'anàlisi dels sistemes ecològics. Eva treballarà en l'IFISC com a investigadora postdoctoral sota la supervisió de Tomás Sintes al projecte ESPoM, en el modelatge de les prades marines del Mediterrani i l'estudi de la seva adaptabilitat en un escenari de canvi global.

Roeland van de Vijsel  va obtenir tant la seva llicenciatura (Física i Astronomia) com el seu màster (Meteorologia, Oceanografia Física i Clima) en la Universitat d'Utrecht, Països Baixos. Aviat defensarà la seva tesi doctoral, titulada "Biophysical self-organization of coastal wetlands: Unraveling spatial complexity on tidal flats and marshes, from the Precambrian to today", en la Universitat de Groningen. En l'IFISC Roeland treballarà com a investigador postdoctoral sota la supervisió de Damià Gomila i Emilio Hernández-García en el projecte SuMaEco, amb l'objectiu de modelar matemàticament els efectes del forçament de les ones en l'autoorganització dels ecosistemes de pastures marines mediterrànies.


 ifisc_people_eva_roeland


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord