IFISC People: Ernesto Estrada

4 de maig de 2021

Ens complau anunciar que el Prof. Ernesto Estrada s'incorpora a l’IFISC aquesta setmana com a Professor de Recerca del CSIC.

Ernesto va ser anteriorment Investigador ARAID en l'Institut de Matemàtiques i Aplicacions de la Universitat de Saragossa i Catedràtic de Ciència de la Complexitat en el Departament de Matemàtiques i Estadística de la Universitat de Strathclyde a Glasgow. Ha rebut diverses distincions acadèmiques que inclouen el Premi Wolfson al Mèrit Investigador de la Royal Society de Londres, Científic Destacat de l'Acadèmia Internacional de Química Matemàtica, triat Membre de l'Acadèmia Europaea, de l'Acadèmia Iberoamericana de Ciències i triat Membre de la Societat de Matemàtiques Aplicades i Industrials (SIAM). És editor del Journal of Complex Networks, publicat per Oxford University Press (OUP) i membre del Consell Editorial de SIAM J. Appl. Math. Roy. Soc. A, Mathematics, entre altres.

La seva recerca se centra en l'anàlisi matemàtica de xarxes, així com en les seves aplicacions a problemes infraestructurals, ecològics, socials i biològics. En aquestes àrees ha publicat més de 200 articles, 15 capítols de llibres, dos llibres publicats per OUP i un editat amb Elsevier. Li encanta la natura, caminar i muntar amb bicicleta, llegir sobre la història de la ciència i menjar bé.


 IFISC People: Ernesto


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord