IFISC People: David Abella, Annalisa Caligiuri, Juan Manuel García i Lucía Ramírez

1 de febrer de 2021

Ens complau presentar a David Abella, Annalisa Caligiuri, Juan Manuel García i Lucía Ramirez als altres membres de l'IFISC.

David Abella va estudiar física a la Universitat de Barcelona (UB) i va cursar el Màster en Física de Sistemes Complexos de l'IFISC. En l'IFISC treballarà com a estudiant predoctoral amb Maxi San Miguel i José Javier Ramasco estudiant els efectes de l'envelliment en models de llindar. Els seus interessos abasten molts camps com les xarxes socials, la propagació d'epidèmies i la formació de patrons. 

Annalisa Caligiuri té un màster en Física Teòrica per la Universitat Sapienza de Roma (Itàlia). En l'IFISC treballarà com a estudiant de doctorat María de Maeztu en Física estadística del processament de la informació en sistemes complexos amb entorns canviants sota la supervisió de Tobias Galla. El seu principal interès és la física estadística i les xarxes complexes.

Juan Manuel García va estudiar una llicenciatura en Física en la Universitat de Còrdova (Espanya), i després un màster en Física i Tecnologia de Làsers en la Universitat de Salamanca (Espanya). Treballarà com a tècnic de laboratori durant dos anys fent diferents tasques com a disseny de circuits electrònics i fotònics, automatització de mesures experimentals i programació en Python i Matlab. 

Lucía Ramirez va completar el seu doctorat en Física en la Universitat Nacional de Sant Lluís, l'Argentina. Els seus estudis de doctorat es van centrar en les transicions de fase i la criticitat, mitjançant l'estudi dels fenòmens de percolació i l'adsorció seqüencial aleatòria amb ocupació multilloc. Lucía s'incorpora a l'IFISC com a investigadora postdoctoral María de Maeztu sota la supervisió de Tobias Galla i Maxi San Miguel. El seu treball se centrarà en el processament de la informació en sistemes sociotècnics i biològics.


 ifisc-people-david-annalisa-juan-lucia


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord