IFISC People: Beatriz Arregui, Javier Galván, Álex Giménez i Jesús A. Moreno

9 de octubre de 2020

Ens complau anunciar que quatre estudiants de doctorat més s'uneixen a l'IFISC aquest mes. El seu treball seguirà els nous objectius estratègics de l'IFISC: l'estudi, l'exploració i el desenvolupament del processament de la informació en i per sistemes complexos.

Beatriz Arregui va estudiar el grau en Física en la Universitat Complutense de Madrid (Espanya) seguint el camí de la Física Fonamental. S'uneix a l'IFISC amb una beca María de Maeztu per a obtenir el seu doctorat en epidèmies en xarxes complexes sota la supervisió de Sandro Meloni. Els interessos principals de Beatriz se centren en l'estudi dels sistemes socials i ecològics, des del punt de vista de les xarxes complexes i la modelització basada en agents.

Javier Galván es va graduar en Física a San Cristóbal de La Laguna (Tenerife, Espanya). S'uneix a l'IFISC dins del programa María de Maeztu per a realitzar un doctorat que se centrarà en els fonaments i aplicacions dels algorismes d'aprenentatge automàtic sota la supervisió de Claudio Mirasso i José Ramasco, a més de continuar el projecte de teledetecció de Xylella fastidiosa que va iniciar durant el màster de l'IFISC. Està interessat en un ampli ventall de camps la computació d'inspiració neurològica, la meteorologia, la geofísica, les xarxes socials i la propagació d'epidèmies, entre altres.

Álex Giménez va estudiar física en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En l'IFISC treballarà amb Manuel Matías en la línia WP4 del projecte SuMaECO, estudiant l'esdeveniment de mortalitat massiva que afecta les nacres (Pinna nobilis) mitjançant models epidemiològics analítics i computacionals. 

Jesús A. Moreno

https://ifisc.uib-csic.es/en/people/jesus-a-moreno/

  va estudiar física en la Universitat Complutense de Madrid abans de traslladar-se a París per a obtenir un màster en Física de Sistemes Complexos. En l'IFISC treballarà sota la supervisió de José Javier Ramasco explorant noves qüestions que sorgeixin en el context de la pandèmia de COVID-19 utilitzant idees i mètodes que creuen diversos enfocaments com la mobilitat humana, les xarxes socials, etc. També està interessat en altres problemes de xarxes i sociotècnics, a més d'altres formes d'ecologia.


 Ifisc_people_2020


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord