IFISC People: Antonio Fernández, Acharya Kishor, Raúl López i José María Ramos

19 de febrer de 2024

Ens complau presentar a Antonio Fernández, Acharya Kishor, Raúl López i José María Ramos als altres membres de l’IFISC.

Antonio Fernández ha estat investigador postdoctoral en l'Institut Helmholtz per a la Biodiversitat Marina Funcional (HIFMB, Universitat de Oldenburg). La seva recerca s'alinea amb el tema general dels sistemes complexos, concretament dins de les línies estratègiques de "Concepts and tools" i "Social and Soci-technical Systems". Les seves àrees d'estudi inclouen teoria de xarxes, sistemes dinàmics, determinisme vs. estocasticidad, fenòmens col·lectius, física estadística, dinàmica social, dinàmica del llenguatge i de l'opinió. També mostra interès per la línia "Life and Environment", amb especial atenció a l'epidemiologia matemàtica, la dinàmica de poblacions i la modelització ecològica. Ha estat nomenat Professor Laboral Permanent.

Acharya Kishor, originari de Nepal, ha realitzat un màster en Física de Plasmas a França i es va doctorar en Física per la Universitat de Luxemburg. En l’IFISC, col·laborarà amb Massimiliano Zanin en recerques centrades principalment en l'aplicació de mesures de teoria de la informació per a analitzar el sistema de transport aeri. Més enllà de les seves activitats professionals, Kishor gaudeix llegint llibres i practicant senderisme.

Raúl López, llicenciat en Física per la Universitat de Salamanca i Màster en Física de Sistemes Complexos per la UIB-IFISC, passarà els pròxims quatre anys en l’IFISC com a investigador predoctoral treballant amb Massimiliano Zanin. La seva recerca analitzarà les interaccions entre aeronaus a través de xarxes complexes, amb l'objectiu de comprendre millor els conflictes de distància entre aeronaus en ruta i desenvolupar estratègies per a gestionar-los. Aquest treball amplia la recerca que va iniciar en 2021 amb una beca de recerca JAE Intro.

José María Ramos es va llicenciar en Física per la Universitat de La Llacuna. Posteriorment va obtenir un Màster en Física de Sistemes Complexos en l’IFISC. En el nostre Institut treballarà amb José Javier Ramasco en temes de mobilitat, centrant-se especialment en el trànsit i les emissions dels vehicles com a investigador predoctoral.


 ifisc-toni-fernandez-et-al


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord