IFISC People: Andre Röhm i Sungguen Ryu

10 de juny de 2019

Ens complau presentar a Andre Röhm i Sungguen Ryu als altres membres de l'IFISC.


Andre Röhm va obtenir el seu doctorat en la Universitat Politècnica de Berlín en xarxes d'oscil·ladors reguladors i la seva aplicació en reservoir computing, sota la supervisió de la professora Kathy Lüdge com a part del Collaborative Research Center SFB910. En el IFISC treballarà com a investigador postdoctoral de María de Maeztu amb Ingo Fischer i Damià Gomila durant dos anys. La seva recerca se centrarà en la comprensió dels límits fonamentals induïts pel soroll intern, els errors de mesurament i la dinàmica interna en la velocitat de càlcul, la precisió i el cost. 

Sungguen Ryu va obtenir el seu doctorat en física en l'Institut Avançat de Ciència i Tecnologia de Corea. Treballarà en l'IFISC com a investigador postdoctoral María de Maeztu en les línies d'informació quàntica: decoherencia, dissipació i transmissió i computació analògica inspirada en el cervell en sistemes fotònics i electrònics amb la col·laboració de Rosa López i Raúl Toral. El seu interès de recerca se centra en els fenòmens quàntics coherents en l'òptica quàntica d'electrons i en els sistemes mesoscòpics dependents del temps impulsats.


 IFISC People: Andre Rohm and Sugguen Ryu


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord