Un estudiant de Màster de l'IFISC triat com a finalista en els premis TalenTIC

4 de desembre de 2020

La consultora tecnològica Informàtica El Corte Inglés (INETUM) i la Universitat de les Illes Balears (UIB) han celebrat la cinquena edició dels premis TalenTIC a les Tesis de Grau (TFG) i Tesi de Màster (TFM) dirigides a la innovació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).  

L'estudiant de Màster de l'IFISC Javier Galván ha obtingut un lloc com a finalista en el concurs per la seva tesi de Màster titulada “Machine learning forremote sensing of xylella”, supervisada pels investigadors de l'IFISC José Javier Ramasco i Manuel Matías. Actualment, Galván està realitzant un doctorat en l'IFISC dins del programa "María de Maeztu".

 L'objectiu principal dels premis TalenTIC és fomentar la innovació tecnològica en l'àmbit acadèmic i premiar l'esforç i la dedicació dels estudiants que han realitzat un TFG o TFM amb aplicacions TIC innovadores. El jurat va destacar la transversalitat dels projectes i el potencial d'aplicació pràctica de les propostes presentades com a transferència de coneixement a la societat.


Photo: UIB


 talentic21



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord