El Dr. Jan Danckaert, col·laborador de l'IFISC, és triat rector de la Vrije Universiteit Brussel

27 de juny de 2022

El passat 21 de juny, el professor Jan Danckaert va ser triat nou rector de la Vrije Universiteit Brussel. Està previst que assumeixi les seves noves funcions el mes vinent de setembre.

Jan Danckaert es va llicenciar en física en la Universitat d'Anvers i es va doctorar en el camp de l'òptica no lineal. La seva relació amb l'IFISC va començar amb una estada postdoctoral en el Departament de Física Interdisciplinària de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (ara IFISC) en els períodes de febrer a agost de 2001 i 2002, en el marc del programa de mobilitat postdoctoral FWO-Flandes i la xarxa europea RTN VISTA. Des de llavors, ha realitzat diverses estades més breus en el nostre institut.

El professor Danckaert és coautor de 22 articles amb investigadors de l'IFISC, molts d'ells sobre fotònica no lineal. També ha codirigit amb ells 6 tesis doctorals i ha participat en tres projectes de recerca comunes.

L'IFISC (UIB-CSIC) desitja al nou rector el major èxit en la seva nova missió.


Foto: VUB Today


 jan-danckaert


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord