L'IFISC s'incorpora al projecte DemoLab amb l'activitad: Una aproximació a la física dels sistemes complexos.

1 de desembre de 2010

DemoLab és una activitat del Programa d’orientació i transició a la universitat (POTU) que organitza la Facultat de Ciències de la UIB amb la col·laboració del Consell de Direcció de la UIB, de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears i de l’Obra Social de “Sa Nostra”, Caixa de Balears, i que pretén apropar a l’alumnat d’educació secundària els aspectes positius i també lúdics de la ciència. Està estructurada en dues parts: una d’experimental, com a part inseparable de l’activitat científica, que es desenvolupa al Laboratori , i una altra en què es visiten diferents instal·lacions  o bé es fan demostracions En aquest projecte hi participen quatre departaments de la UIB: el de Biologia, el de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut, el de Física i el de Química. Aquest any l'IFISC (UIB-CSIC) s'uneix a aquesta iniciativa com a únic institut d'Investigació Científica participant amb l'activitat: "Una aproximació a la Física del Sistemes Complexos"

En aquest mes de novembre coincidint amb la SCIT10, han participat en aquesta activitat més de 90 alumnes dels IES Josep Maria Llompart i Son Pacs, de 1er i 2on de Batxillerat.

Informació i reserves


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord