L'IFISC organitza el segon taller QuProCS

4 de abril de 2017

El IFISC anuncia el segon taller QuProCS, el qual es durà a terme en la Universitat de les Illes Balears (Palma de Mallorca) entre el 6 i el 7 d'Abril. QuProCS (Quantum Probes for Complex Systems) és un projecte de FET Proactive Quàntum Simulations. Ha estat el primer projecte de la UIB finançat dins del programa Horizon 2020 de la Unió Europea. Al llarg del taller, membres del consorci així com ponents convidats presentaran els seus treballs més recents.

QuProCS comptarà amb la participació de Lorenzo Macconede la Universita' di Pavia Pavia, Itàlia; Florian Marquardt de l'Institut Max Planck Institute for the Science of Light, Alemanya; Valentina Parigi de Laboratoire Kastler Brossel, França i Artur Widera de Technische Universitaet Kaiserslautern, Alemanya. 

Informació detallada en: https://quprocs.ifisc.uib-csic.es 

L'esdeveniment està organitzat per R. Zambrini i F. Galve de l'IFISC (CSIC-UIB) dins del marc del 10º aniversari de l'IFISC.


 QuProCS II


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord