El Conseller d'Educació, Universitat i Recerca visita l’IFISC (UIB-CSIC)

22 de gener de 2021

El 22 de gener, el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat per la secretària autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret i el director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluis Pons, han visitat l’IFISC (UIB-CSIC) per a conèixer de primera mà l'estat actual de la feina de recerca i com el reconeixement d'Unitat d'Excel·lència María de Maeztu ha millorat l'activitat investigadora de l'institut.

Per part de l'IFISC, a la reunió van assistir el Director de l'IFISC, Maxi San Miguel, el Vicedirector de l'IFISC, Emilio Hernández-García i l'Investigador Principal del programa María de Maeztu, Claudio Mirasso.

La visita s'emmarca en una ronda de reunions amb els diferents instituts de recerca de les Illes Balears per a tractar temes relacionats amb la promoció de la ciència i la tecnologia a les Illes Balears.


Photo: A.Costa (UIB)



Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord