Qué són els Sistemes Complexos Socio-tècnics? Reptes en el marc de la ciència espanyola

30 de gener de 2017

Qué són els Sistemes Complexos?

El Juny de 2016 investigadors i estudiants de doctorat de l’IFISC varen atendre al segon Workshop on Complex Sociotechnical Systems organitzat per la Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València, la Asociación para el estudio de los Sistemas Complejos Sociotecnológicos (COMSOTEC) i SocioComplex (Red de Excelencia FIS2015-71795-REDT finançada pel Ministerio de Economía y Competitividad espanyol). El congrés va servir com a punt de trobada per presentar i debatre els darrers avanços teòrics i aplicats a problemes socials en el camp d’estudi dels sistemes complexos en un ambient multidisciplinar per investigadors d’àrees com la física, les matemàtiques, les ciències socials o l’economia.

Fruit d’aquest congrés s’ha presentar un vídeo en el qual alguns dels assistents, incloent membres de l’IFISC, expliquen què són els sistemes complexos i es defensa la seva importància del seu estudi i comprensió en el món actual.




Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord