Voces, CSIC Balears: Vots, salut i pesca

31 de març de 2021

L’IFISC (UIB-CSIC) i la Representació Institucional del CSIC a les Illes Balears s'uneixen i creen "Voces, CSIC Balears", un podcast bimensual de divulgació científica. A través d'entrevistes a científics que treballen en els centres del CSIC a Balears (IMEDEA CSIC-UIB, IFISC UIB-CSIC i iCTS SOCIB), pretén augmentar la visibilitat de la ciència que es realitza a la regió.

El quart episodi de "Voces, CSIC Balears" té com a protagonista a Juan Fernández-Gracia, investigador postdoctoral en l’IFISC. Al llarg d'aquest episodi s'explicarà com les xarxes complexes permeten als físics aproximar-se a una gran varietat de problemes que, en principi, no tenen res a veure amb el que ens ve al capdavant quan pensem en física. Malalties infeccioses, la xarxa pesquera mundial, l'electorat, animals marins… la complexitat del món acaba sent-ho una mica menys utilitzant les eines adequades.

Votos, salud y pesca | Voces, CSIC Balears #04


 voces-csic-04


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord