Jornada de portes obertes @IFISC 2016 per a alumnes de la UIB

15 de abril de 2016

Dia i hora: Dimecres 22 d'abril, de 12h a 13h

Lloc: IFISC (Sala de Seminaris “Montse Casas”), Edifici d'Instituts Universitaris 

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (CSIC-UIB) organitza una nova jornada de portes obertes destinada a estudiants universitaris de qualsevol grau (especialment dels últims cursos), amb inquietud intel·lectual i científica, i ment oberta. L'objectiu de la jornada és explicar la recerca científica que es duu a terme a l’IFISC, transmetre l'esperit interdisciplinari d'aquest centre i explicar l'oferta formativa de màster i doctorat.

La jornada tindrà lloc el dimecres 22 d'abril de 12h a 13h. S'explicaran les diferents línies de recerca de l’Institut i els projectes en els quals actualment s'està treballant. També s'informarà als estudiants sobre el Màster en Sistemes Complexos que imparteix l’IFISC i dels itineraris a seguir per realitzar un doctorat. La jornada conclou amb visites al laboratori de fotònica i instal·lacions de computació.

Les xerrades seran impartides per investigadors de l’IFISC, els qui explicaran les seves experiències. És una molt bona oportunitat perquè els assistents coneguin de primera mà el que implica dedicar-se a la recerca, ja que podran parlar directament amb estudiants de doctorat i preguntar-los per la seva experiència personal i resoldre dubtes.

Programa d'@IFISC 2016

12:00 Presentació de l’IFISC. Introducció a la recerca, Màster i Doctorat.

12.20 Línies de recerca a l’IFISC. De la nanociencia al Big Data passant per la Biocomplexitat i els Sistemes Sociotècnics.

12:45 Interacció amb estudiants de doctorat i visita als laboratoris de fotònica i computació. 

Pòster


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord