4ª Poster Party

10 de febrer de 2017

Dilluns passat 6 de febrer es va celebrar en el IFISC la 4ª Pòster Party. Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes, membres del centre de tots els nivells, des d'estudiants de màster fins a investigadors permanents, van presentar diferents posters en els quals es recollien dades de les seves recerques. L'objectiu de l'activitat és doble; d'una banda presentar en un ambient distès els últims avanços en les recerques del personal del IFISC i triar què posters es penjaran en els passadissos de l'institut. Per a això es va organitzar un sistema de votació anònim en el qual els assistents havien de votar a un màxim de dos posters de cada línia de recerca així com proposar un candidat a la categoria especial “Best Poster”.

D'aquesta manera els assistents van poder conèixer de primera mà en què treballen els membres de l'institut posat que els mateixos investigadors es van encarregar de presentar els seus posters als qui s'acostessin. Una vegada van estar tots els posters presentats i les votacions fetes, els estudiants de doctorat del centre van presentar “IFISC documentary: misunderstanding complexity” (link al vídeo), un fals documental de l'IFISC en to humorístic.

Després es va procedir al recompte de vots i el posterior lliurament de premis; resultant el pòster “Social network analysis of communities in literature” elaborat pels estudiants de Màster de l’IFISC el guanyador de la categoria de millor poster.

La llista completa de posters guanyadors per línia de recerca està disponible a continuació.



Galeria de fotos


Premsa i mitjans de comunicació


Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord