11 de Febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència

7 de febrer de 2017

Amb el clar objectiu de "aconseguir l'accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les nenes, i més per aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i les nenes", l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència.

Des de dilluns 6 fins al diumenge 19 de febrer es realitzaran activitats per tot el país, des de tallers impartits per científiques en els quals s'explicarà en què consisteix la seva activitat investigadora fins a exposicions en què es recordarà la figura de dones científiques importants al llarg de la història. La llista completa d'activitats es pot trobar la seva web.

Dins el marc de la iniciativa 11defebrero la Comissió Assessora del President del CSIC "Mujeres y Ciencia" els instituts del Consell Superior d'Investigacions Científiques han realitzat una fotografia amb totes les dones dels seus centres com a protagonistes. Aquestes fotografies seran la imatge de benvinguda a les diferents pàgines dels instituts del CSIC com a mostra de suport a la proposta.

Utilitzant l'etiqueta #Científicas11F en les diferents xarxes socials es recolliran fotografies, testimonis, anuncis i altre material relacionat amb aquesta iniciativa.


Galeria de fotos



Aquesta web utilitza cookies per a la recollida de dades amb un propòsit estadístic. Si continues navegant, vol dir que acceptes la instal·lació de la cookie.


Més informació D'accord